H1 Lorem ipsum dolor sit amet

Volem acompanyar i ajudar el nostre client en tots els processos de la seva empresa

Sobre Abinitio...

Som una empresa d’externalització de serveis amb solucions integrals per a les empreses.

Abinitio planifica i executa cada repte amb flexibilitat, professionalitat i rodalia. Desenvolupa i implementa solucions integrades i globals per fer arribar els nostres clients al seu següent nivell.

Tenim el talent i la tecnologia que fan que les empreses evolucionin i millorin els seus processos.

Apliquem robòtica, intel·ligència artificial i aquelles tecnologies capdavanteres que permeten avançar i reduir costos.

Què fem?

Tenim les persones i la tecnologia que, combinats o en alguns casos, per separat poden cobrir les necessitats d’una empresa. Ens posem en la pell dels nostres clients i dissenyem i executem el procés que necessita.
Volem acompanyar i ajudar el nostre client en tots els processos de la seva empresa.

Les nostres solucions

Experts en externalització de processos

Ens posem en la pell dels nostres clients i impulsem, dissenyem i executem els processos que el fan créixer i evolucionar

Professionals especialistes en processos i gestió del canvi, consultoria energètica i assessorament en la creació, estratègia i operativa d’empreses.

A Abinitio disposem d’un equip de gestors especialistes en l’atenció al client i aquelles accions vinculades al “customer service”

Disposem d’un equip expert en gestió i tractament de dades, capaç d’optimitzar els processos utilitzant tecnologia aplicada a millorar la productivitat, l’eficàcia i la rendibilitat de les empreses.

Oferim un equip de vendes preparat i optimitzat per a cada projecte i enfocat als reptes i objectius de cadascun dels nostres clients.

Disposem d’equips especialistes en recuperació de deutes i formats per a cada sector o client. Disposem de tecnologia per automatitzar processos i agilitar la gestió dels expedients, tant en amistós com en judicial.

Utilitzem eines i tecnologies capdavanteres per millorar, agilitzar i adaptar la metodologia a les necessitats de cada client.

Amb més de 12 anys d’experiència en la recuperació de deute, abastem tot el seu cicle de vida. Experts en els sectors de subministraments (Energia, Aigua) i Financer (Entitats de finançament al Consum i Banca) així com la gestió del frau.

Equip jurídic

Amb més de 10 anys d’experiència en el gestor, som experts en el procés de cobrament de deutes i la gestió del frau.

Els nostres principals clients

Donem servei a més de 20 clients satisfets i molts d’ells porten més de 10 anys amb nosaltres

Administració pública

Donem suport a les empreses del sector públic en l’ externalització de serveis com la gestió i control documental, comptabilitat analítica i gestió d’ informes, gestió de deute i projectes a mida.

Banca i financeres

Disposem d’un equip professional de gestors en recuperació de deute, tant amistós com judicial. Coordinadors, advocats i formadors amb amplíssima experiència en entitats de finançament al consum i banca.

Energia i subministraments

Gràcies a l’expertise dels fundadors d’Abinitio, l’empresa té experiència contrastada en el sector.

Fundacions i Universitats

Assessorem i donem suport a aquestes institucions realitzant per a ells projectes d’automatització de processos i backoffice.

Mútues i assegurances

Realitzem projectes ad hoc per a aquests sectors.

Telecomunicacions

Treballem amb les principals empreses del sector oferint tant campanyes de venda i captació de leads , accions d’atenció al client i backoffice.

Alguns dels nostres projectes

Acompanyem i ajudem els nostres clients en tots els processos de la seva empresa

Perquè Abinitio

Disposem de tot el necessari perquè una empresa millori els seus processos, estalviï costos i evolucioni a l’excel·lència.

 • Talent

  Empresa formada per un equip jove i dinàmic. A Abinitio s'aposta per captar, potenciar i fer créixer el talent.

 • Experiència

  Empresa amb més de 12 anys de recorregut. Abinitio té una llarga experiència donant servei a empreses de diferents sectors.

 • Innovació

  Utilitzem innovació tecnològica per millorar i agilitzar processos per als nostres clients.

 • Adaptabilitat

  Adaptem els projectes a les necessitats de cada client

Diga'ns què podem fer per la teva empresa